Workshops

Workshop Spa Pedicure

Workshop Spa Pedicure:
Wat leert u in deze Workshop?
U leert wat een goede voetverzorging inhoudt en waarom een goede voetverzorging van belang is. Na deze Workshop kunt u uw eigen voeten verzorgen en eventuele voetproblemen tijdig herkennen. Als eerste leert u de voeten reinigen dmv alcohol en een voetenbadje

Daarna knipt u de nagels en vijlt deze na, indien nodig. De nagelriemen worden gereinigd en verzorgd, alsmede eventueel eelt leert u verwijderen. U geeft de voeten een scrubbehandeling en een voetenmasker.

Met inbrenging van een verzorgende creme masseert u de voeten en onderbenen. Ter afsluiting lakt u de nagels in een blanke lak of in een kleur. U krijgt op papier de stapsgewijze handelingen mee, zodat u thuis een handvat heeft voor een goede voetverzorging.

Duur Workshop ± 2 uur.
Kosten Workshop: € 49,50

U ontvangt na afloop een Certificaat van deelname en een presentje

Workshop Voetmassage

Wat leert u in deze Workshop?
U leert het geven van een heerlijke ontspannende Voetmassage met gebruikmaking van een aromatische massageolie, waarbij de doorbloeding van de voeten gestimuleerd wordt.

Duur Workshop: ± 2 uur
Kosten Workshop: € 49,50,-- p.p.

U ontvangt een certificaat van deelname en een presentje na afloop

Uitleg Workshops

De Workshops kunt u:
Individueel volgen, met meebrenging van een eigen model, of de voetmassage wordt voorgedaan op uw eigen voeten en daarna kunt u oefenen op twee oefenvoeten. Of met z'n tweeën volgen. Er hoeft dan geen eigen model meegebracht te worden.

Workshops kunnen in overleg gegeven worden op de maandag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. 

Uiterlijk 1 week voor aanvang van de Workshop dient het volledige bedrag overgemaakt te zijn.

Er kan tot 1 week voor aanvang van de Workshop gannuleerd worden. Binnen 1 week voor aanvang annuleren van een Workshop, wordt een annuleringsvergoeding van 50% gevraagd.

De Workshops vinden plaats in de salon in Huizen.

Tevens is het mogelijk om een Workshop bij u thuis plaats te laten vinden. U kunt hiervoor een prijsopgave aanvragen via info@salonclaudiastaal.nl. Vermeldt u in uw mail om hoeveel personen het gaat (maximaal 6 personen), welke Workshop, waar plaats te vinden, wanneer plaats te vinden en op welk tijdstip.

Ik kan dan voor u een passende prijsopgave maken. 

Pedicurepraktijk Claudia zorgt voor alle produkten en benodigdheden (ook voor koffie/thee/wat lekkers, indien in de salon plaatsvindt.).

Voor meer informatie kunt u via de mail (info@salonclaudiastaal.nl) contact opnemen. Of telefonisch of via Whatsapp/sms via: 06 27 17 02 32.

content image